Η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει τους πολίτες που έχουν ανάγκη

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη στέκεται η Μαρινόπουλος Α.Ε. αφού υποστήριξε, δίνοντας το παρών,  για 2η συνεχόμενη φορά τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΙ.

Την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Καισαριανή, προκειμένου να διαδώσουν το σημαντικό μήνυμα της ενέργειας: «’Όλοι Μαζί Μπορούμε». Σαράντα εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. έλαβαν μέρος στις διαδρομές των 4,8 και των 8,5 χλμ., συνδράμοντας με τη συμβολική συμμετοχή τους στον αγώνα.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. υποστήριξε για 2η συνεχόμενη φορά τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ προσφέροντας βασικά είδη για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Η εταιρία στηρίζει συστηματικά την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συμμετέχοντας ενεργά εδώ και 4 χρόνια στην εκστρατεία συλλογής τροφίμων, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της, σε όλη τη χώρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., Γιώργος Βογιατζάκης, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Φέτος, όπως και πέρσι, ήμασταν εδώ γιατί στη Μαρινόπουλος Α.Ε. πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας, της κοινής προσπάθειας και της ενότητας, ιδίως σήμερα. Κι αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα ήρθαμε να μεταφέρουμε με τη συμμετοχή μας στο σημερινό αγώνα. “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, λοιπόν, να τα καταφέρουμε τουλάχιστον να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη, βοηθώντας όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα