Η μεγάλη αντεπίθεση ή μία από τα ίδια;

Ορόσημο αποτελεί για την Εθνική μας ομάδα το παιχνίδι με την Ουγγαρία που ξεκινά στις 21:45 στη Βουδαπέστη και αυτό διότι δεν διακυβεύονται μόνο οι ελπίδες για την πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά και αν το σύνολο του Μαρκαριάν έχει αποτινάξει για τα καλά την «εποχή Ρανιέρι».

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναμένεται να κριθεί αυστηρά, καθώς επέλεξε να μπει σε αυτή την περιπέτεια γνωρίζοντας τις συνθήκες πίεσης, και μένει να δούμε αν τελικά κουβαλάει αυτό το λεγόμενο «μαγικό ραβδάκι», ή αν τελικά οι παθογένειες που δημιούργησε η διοίκηση της ΕΠΟ με τις κινήσεις της και την επιλογή του Ιταλού προπονητή θα πλήξουν για μία ακόμη φορά την προσπάθεια των παικτών.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα κόντρα στους Ούγγρους είναι η ακόλουθη: Καρνέζης στο τέρμα, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Μανωλάς στην άμυνα, Κυριάκος Παπαδόπουλος «σκούπα», Σάμαρης, Κονέ μπροστά του και Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης μπροστά. Η Ουγγαρία έχει αυτή τη στιγμή 7 βαθμούς και η Ελλάδα μόλις 1, αριθμοί που καταδεικνύουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα