Η μεγάλη επιστροφή Μιχελάκη στον ΑΝΤ1

Μία σημαντική κίνηση έκανε ο όμιλος ΑΝΤ1, προκειμένου να ενισχύσει τα δελτία ειδήσεων, που δεν σημειώνουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης. Έπεισε τον Γιάννη Μιχελάκη, τον επί σειρά ετών διευθυντή ειδήσεων του σταθμού να επιστρέψει στο κανάλι, ως γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης Σαμαρά βρέθηκε στη θέση του διευθυντή ειδήσεων για πολλά χρόνια, έχοντας μάλιστα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στην προσπάθεια του Θοδωρή Κυριακού να βοηθήσει στην ανάκαμψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (που είχε αλλάξει ώρα προβολής πριν από μερικούς μήνες), εξέτασε την περίπτωση του Κρητικού δημοσιογράφου και αποφάσισε να του κάνει την πρόταση.

Πάντως, δεν πρόκειται για τη μοναδική αλλαγή στον όμιλο, καθώς τη θέση του Φίλιππου Φιλιππακόπουλου θα αναλάβει ο Στράτος Μπαλής, ο οποίος θα πάρει μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 για να αναλάβει χρέη διευθυντή Ειδήσεων. Ο δε κ. Φιλιππακόπουλος θα παραμείνει ως επιτελικός στέλεχος το καναλιού, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο νέος του ρόλος. Στη θέση του διευθυντή Σύνταξης θα παραμείνει ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, ενώ αναμένονται και κάποιες άλλες αλλαγές.

Στόχος είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να χτυπήσει τον ALPHA, ο οποίος έχει ξεφύγει με τον Αντώνη Σρόιτερ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δυναμικό κοινό το δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Δημήτρη Κοντομηνά κάνει ποσοστά πάνω από 24% (24,2%), ενώ εκείνο με τη Μαρία Χούκλη μόλις 2,7%.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα