Η «μεταγραφή» της ζωής του

Ως είθισται εν μέσω των προεόρτιων των Χριστουγέννων, ανάμεσα στις διάφορες εκδηλώσεις, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, φροντίζοντας για ανθρώπους που μόνο «προνομιούχοι» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Βλέποντας το… ποτήρι μισοάδειο, τα πικρόχολα σχόλια του στυλ «μόνο τα Χριστούγεννα θυμούνται όλοι να νοιαστούν για όσους το έχουν ανάγκη» είναι αυτά που ακούγονται από πολλούς, ωστόσο υπάρχει και η άλλη άποψη ότι «ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι μέρες και τα χαμόγελα αυξάνονται».

Με όποια πλευρά και να συνταχθεί κανείς, δεν μπορεί παρά να αποδώσει τα εύσημα στη διοίκηση του Άγιαξ για την κίνησή του να πραγματοποιήσει το όνειρο ενός 8χρονου πιτσιρικά φίλου του συλλόγου που πάσχει από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

Το πώς κατάφερε ο «Αίαντας» να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Τζέι-Τζέι Βίλεμς το αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο.

«Θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν νέο παίκτη. ο Jay-Jay είναι επιθετικός και κατά τη διάρκεια της προπόνησης του,  μας τράβηξε την προσοχή. Με αυτές τις ικανότητες θεωρούμε ότι αναμφισβήτητα μπορεί να παίξει με τον Άγιαξ», δήλωσε ο ίδιος ο προπονητής του ολλανδικού συλλόγου ενώ μέρος στο «virtual reality» του 8χρονου έλαβε μέρος και το Fox News.

«Με το Fox News μπορούμε να ρίχνουμε συχνά ματιές στα αστέρια του μέλλοντος. Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο από τον Άγιαξ. Ο Jay-Jay είναι ένας γρήγορος, έξυπνος, κατεργάρης παίκτης. Ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο μπορείτε να το δείτε στον τρόπο που κινείται. Να προσέχετε αυτόν τον μικρό, ένας ήρωας γεννιέται στον Άγιαξ. Ο Τζέι-Τζέι Βίλεμς». 


Zieke Jay-Jay wordt jongste Ajax held ooit από anna-mov-3

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα