Η Μονακό αξιώνει περισσότερα από 110 εκ. ευρώ για τον Μμπαπέ!

Ο Κιλιάν Μμπαπέ θεωρείται ο νέος Τιερί Ανρί, μέχρι και ο ίδιος ο Ανρί το αποδέχεται! Ο επιθετικός της Μονακό εκ των πρωταγωνιστών της φετινής τρελής κούρσας της ομάδας, ο επιθετικός που θεωρείται ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο στη θέση του σέντερ φορ, δε χρειάζεται να φτάσει 22 ή 23 ετών για να εμφανίσει το ταλέντο του και να απασχολήσει κορυφαίους συλλόγους.

Ήδη στα 18 του ανάγκασε τη Ρεάλ Μαδρίτης να καταθέσει πρόταση 110 εκ. ευρώ στη Μονακό για να τον αποκτήσει, μόνο που οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν αντίθετη άποψη. Ο Μμπαπέ είναι γέννημα θρέμμα των Μονεγάσκων και έχουν ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη πως πρώτα θα προσφέρει στο σύλλογο για κάποιο χρόνο και μετά θα βγει στο…  «σφυρί». Αναμένεται αναπροσαρμογή συμβολαίου με στόχο να φτάσει η αξία του στα 150 εκατομμύρια! Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Ναι! Φέτος το παιδί είχε 26 γκολ και 14 ασίστ σε 43 ματς υψηλού επιπέδου! Αδιανόητο. Σε 28 ματς πρωταθλήματος, 15 γκολ, 11 ασίστ. Σε εννέα ματς Champions League, έξι γκολ! Σε έξι ματς Κυπέλλου και Λιγκ Καπ, πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα