«Η Μονακό αποφασίζει για το μέλλον μου»

Την απόφαση της Μονακό, με την οποία έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη, αναμένει ο Ντελβίν Εντινγκά, προκειμένου να γνωρίζει αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τον τίτλο που κέρδισε στην Ελλάδα, για το μέλλον του και για την επανεκκίνηση στην καριέρα του…

«Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Η Μονακό έχει τον πρώτο λόγο, αφού δεσμεύομαι με άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο. Θα το καταλάβω αν με ζητήσουν πίσω. Παίξαμε με πάθος και κερδίσαμε τον τίτλο. Είναι όμορφο το συναίσθημα να κατακτάς έναν ακόμα τίτλο. Είναι ξεχωριστό να κερδίζεις πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το 41ο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει μεγάλη σημασία γιατί καταφέραμε και τερματίσαμε πάνω από τον Παναθηναϊκό.

Πιστεύω πως το αποτέλεσμα της σεζόν είναι θετικό, παρότι δεν ξεκίνησα καλά στην αρχή της σεζόν. Έπαιξα περισσότερο στο δεύτερο κομμάτι, περίπου 30 παιχνίδια, έξι από αυτά για το Champions League. Με βοήθησε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου κάτι που μου έλειπε προτού έρθω στην Αθήνα. Με την πορεία μας στο Champions League και το πρωτάθλημα, σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα