Η Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε τη θέση της

"ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ"

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ως πάγια τακτική να μην ασχολείται με δημοσιεύματα, ωστόσο οι Ιταλοί έγραψαν πως η Βαυαροί κινούνται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα γερμανικά Μέσα το αναπαρήγαγαν αμέσως εις τη δευτέρα και εις την τρίτη…

Αναγκάστηκε, λοιπόν, η διοίκηση της Μπάγερν να προβεί σε επίσημη διάψευση και να ανακοινώσει πως δεν ασχολείται με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ…

«Το όνομα της Μπάγερν βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ. Με την τεχνολογία τα νέα διαδίδονται με τρομερή ταχύτητα. Αλλά καμιά φορά μία πάπια πετάει παντού. Μερικές φορές απλά τα πράγματα δεν συμβαδίζουν με τα γεγονότα.

Τις τελευταίες μέρες, η ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport” δημοσίευσε ότι η Μπάγερν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άμεσα αυτή η φήμη δημοσιεύθηκε από γερμανικά ΜΜΕ.

Έχουμε συνηθίσει να εμπλεκόμαστε σε μεταγραφικές υποθέσεις κατά τις μεταγραφικές περιόδους. Έχουμε κανόνα να μην σχολιάζουμε τις φήμες. Αλλά τώρα, για την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα ότι αυτή η φήμη δεν έχει καμία βάση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα