Η Μπάγερν φλερτάρει με τον Γιούργκεν Κλοπ!

Σοκ και… δέος προκάλεσε στην περιοχή της Βεστφαλίας και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η δήλωση του Φραντς Μπεκενμπάουερ περί ενδεχόμενης πρόσληψης του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τον άλλοτε πρόεδρο των «Βαυαρών», ο οποίος παραμένει ενεργοποιημένος στα κοινά της ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τις σκέψεις και τον προγραμματισμό των παραγόντων της, ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας από τους προπονητές που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Πεπ Γκουαρδιόλα και να αναπληρώσουν το κενό του στον πάγκο του συλλόγου, αν και εφόσον αποχωρήσει με τη λήξη του συμβολαίου του.

Ας δούμε τι δήλωσε ο σπουδαίος Φραντς Μπεκενμπάουερ:
«Φυσικά και θα μπορούσα να φανταστώ τον Γιούργκεν Κλοπ ως διάδοχο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Όταν ήμουν πρόεδρος της Μπάγερν, πολύ συχνά συζητούσαμε το όνομα του Κλοπ, και πιστεύω ότι θα τα πήγαινε πολύ καλά στη δουλειά του. Ο Κλοπ σαφώς και είναι μία επιλογή για την Μπάγερν. Το ερώτημα είναι, για πόσο θα βρίσκεται στην Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα; Ελπίζω για πολύ καιρό, αλλά ο Κλοπ θα πρέπει να είναι… προετοιμασμένος! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Γκουαρδιόλα θα φύγει το 2016. Του αρέσει το Μόναχο. Έχει επιτυχίες και γνωρίζει πως θα έχει και στο μέλλον. Έχει όλα όσα ζητάει εδώ».

Όπως φαίνεται, η Μπάγερν έχει βάλει στόχο να… διαλύσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ανέβηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και έφτασε στο σημείο να είναι ανταγωνιστική απέναντι στους «Βαυαρούς». Η αρχή έγινε με τον Μάριο Γκέτσε, ακολούθησε η «αρπαγή» του Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι και έπεται συνέχεια με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα ισοδυναμεί με… κόλπο γκρόσο για τον σύλλογο του Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα