Η Μπάρτσα πέρασε 3-0 απ’ την Μαδρίτη και στο +14 η διαφορά με την Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπι με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, κυριάρχησε 0-3 και αγκάλιασε τον τίτλο.

Οι Καταλανοί ταπείνωσαν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 και εκτός από τον θρίαμβο στο «clasico», αποκαθήλωσαν επί της ουσίας τη «βασίλισσα» από το θρόνο του πρωταθλητή, αφού εκτόξευσαν τη διαφορά στο +14 και η ίδια καλείται να κάνει τα βασικά για την κατάκτηση του τίτλου.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στο 42’ το δοκάρι του Μπενζεμά, η Μπάρτσα μετέτρεψε σε μονόλογο το β’ μέρος. Sτο 54’ από ασίστ του Σέρχι o Ρομπέρτο έκανε το 0-1, ενώ το ματς τέλειωσε στο 63’, όταν ο Καρβαχάλ είδε την κόκκινη κάρτα για χέρι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Μέσι έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Ο θρίαμβος της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο 93’ με τον Βιδάλ που είχε περάσει δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο να διαμορφώνει το 0-3.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Nάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο (72′ Ασένσιο), Κόβασιτς (72′ Μπέιλ), Μπενζεμά (66′ Νάτσο), Ρονάλντο.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρζι Ρομπέρτο (91′ Βιδάλ), Πικέ, Βερμάελεν, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (84′ Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (76′ Σεμέδο), Μέσι, Σουάρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα