Η μπίλια στο… πράσινο!

Χάρη στο γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες στο 56ο λεπτό ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-0) και μείωσε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παρά τα τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το ξεκίνημα της σεζόν, οι «πράσινοι» έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων και τελικά την πήραν.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός ήταν παθητικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και φάνηκε απειλητικό μόνο στο τελευταίο 20λεπτο, με τους Ανσαριφάρντ, Καρσελά που ήρθαν από τον πάγκο να του δίνουν επιθετική πνοή, όμως ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» Οδυσσέας Βλαχοδήμος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή σταματώντας όλες τις ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων».

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι πέτυχε στο 56’ ο Βιγιαφάνιες, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μολίνς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (83’ Καμπέσας), Χίλιεμαρκ (87’ Κουτρουμπής), Λουντ, Μολίνς (69’ Μουνιέ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Εγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε (77’ Ζιλέ), Ανδρούτσος (65’ Καρσελά), Φορτούνης, Πάρντο (74’ Ανσαριφάρντ), Εμενίκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα