Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει στον Σκορπιό!

Μεγάλες εκπλήξεις αναμένονται στις 4 Ιουνίου, στα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον θρυλικό Σκορπιό. Μέρα με τη μέρα, λένε όσοι γνωρίζουν, σιγουρεύεται η παρουσία της μοναδικής στο είδος της και ακριβοπληρωμένης Μπιγιονσέ που είναι η αδυναμία της Εκατερίνα και θα της τραγουδήσει το «Happy Birthday».

Προσωπικότητες που κυνηγούν μανιωδώς οι παπαράτσι, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές της Μονακό όπως ο Ρανταμέλ Φαλκάο και πολλά νεαρά αγόρια και κορίτσια θα φτάσουν στο νησί. Πρόσκληση έχει λάβει και η Αθηνά Ωνάση αλλά θεωρείται απίθανο να την αποδεχθεί.

Φήμες λένε ότι μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και ο Ελληνορώσος «βασιλιάς του τσιμέντου» Φιλάρετος Καλτσίδης, που γνωρίζεται καλά με το νέο ιδιοκτήτη του Σκορπιού.

Καλεσμένοι θα είναι επίσης τοπικοί άρχοντες του Μεγανησίου, καθώς και δύο dj’s εθνικής εμβέλειας από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα, ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη, ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Άκτιο, ενώ τα γιοτ των διασήμων θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα