Η Μπολόνια θέλει 4 εκατομμύρια για τον Λάζαρο!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγε στη Βραζιλία ως παίκτης της Μπολόνια, αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ως παίκτης της… Παλέρμο!

Η ομάδα της Σικελίας δρομολογεί άμεσα τις εξελίξεις για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού από την Μπολόνια, με σκοπό να κλείσει το θέμα τα επόμενα δύο 24άωρα, δηλαδή πριν την επίσημη έναρξη του Μουντιάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η Μπολόνια αξιώνει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία η Παλέρμο επιχειρεί να μειώσει, έχοντας ένα «κρυφό χαρτί στο μανίκι της». Αυτό δεν είναι άλλο από τον Φραντσέσκο Ντελά Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς συνιδιοκτησίας μεταξύ των δύο ομάδων. Η Παλέρμο προτείνει την παραμονή του παίκτη στην Μπολόνια και την εξ ολοκλήρου παράδοση του ποσοστού της.

Στην παρούσα φάση, οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων έχουν προχωρήσει αρκετά. Ωστόσο, το μεγάλο κόλλημα στην όλη υπόθεση, αφορά την αλλαγή του Αθλητικού διευθυντή της Παλέρμο. Βασικός υποψήφιος είναι ο Νίκολα Σαλέρνο, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την Κάλιαρι. Το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί άμεσα και να ακολουθήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις, αρχής γενομένης από την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα