Η Μπορντό επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Ζιντάν!

Το όνομά του έχει αρχίσει και κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς εμφανίζεται υποψήφιος για τον πάγκο αρκετών ομάδων, κυρίως στη Γαλλία. Η Μπορντό όμως, ήταν εκείνη που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Ζινεντίν Ζιντάν, στον οποίο θέλει να αναθέσει την τεχνική της ηγεσία…

Ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει φανερώσει εξαιρετικά στοιχεία στη νέα αυτή επιλογή του να ασχοληθεί με την προπονητική. Σε συνδυασμό με το μεγάλο όνομα που έχει και τον ηγετικό χαρακτήρα του, ενδεχομένως να αποτελεί τον ανερχόμενο αστέρα των πάγκων. Ο βασικός μέτοχος της Μπορντό, Νικολά ντε Ταβερνόστ, αποκάλυψε πως έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή της ομάδας με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο και χαρακτήρισε ως μία «εξαιρετική επιλογή»:

«Τι είναι μία ομάδα; Είναι μία εταιρεία θεάματος και αν έχεις τους καλύτερους ηθοποιούς για να παρουσιάσουν το σόου, τότε είσαι μέσα στους καλύτερους. Ο Ζιντάν θα είναι εξαιρετική περίπτωση για μας».

Το όνομα του Ζιντάν έχει ακουστεί, εκτός από την Μπορντό, και για τις Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι σαφώς και του ανοίγεται η προοπτική να εξελιχθεί σε πρώτο προπονητή και πως πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και τα εξετάζει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα