“Η νέα επένδυση στον Πειραιά αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία επιστρέφει”

Στη μεγάλη επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά, η οποία δείχνει τον δρόμο για περαιτέρω επενδύσεις, αναφέρθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του  στο διεθνούς εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου τόνισε ότι οι νέες επενδύσεις της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά δείχνουν τον δρόμο και σε άλλους επενδυτές από το εξωτερικό που θέλουν να έρθουν και να επενδύσουν στη χώρα και, ειδικότερα, τους λιμένες μας.
“Η νέα επένδυση ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ στον Πειραιά αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία επιστρέφει και συμβαδίζει με την αντίληψή μας ότι η Ελλάδα και τα λιμάνια μας μπορούν να προσελκύσουν μεγάλες επενδύσεις που είναι ζωτικές για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η στρατηγική σχέση που έχουμε με την Κίνα ενδυναμώνει κι άλλο με τη συγκεκριμένη επένδυση. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε σήμερα και με άλλες χώρες που επιθυμούν να επενδύσουν στα λιμάνια μας, ώστε να μετατραπούν -σύμφωνα με το όραμά μας- σε στρατηγικούς κόμβους που θα μπορούν να εξυπηρετούν το διεθνές εμπόριο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα