Η νοσηλεία σε ψυχιατρείο γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας

H δημοσιότητα που γνώρισε, η εκμετάλλευση που βίωσε από συγγενείς της και φίλους της, ήταν κάποιοι από τους λόγους που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν «λυγίσει» ψυχολογικά τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Παραμένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαφανισμένη από τη showbiz και το πεντάγραμμο, η απάντηση που είδε τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματικά σόκαρε εκείνη την περίοδο, ήταν ότι η Έφη Θώδη νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο. Κατά την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα μετά από καιρό η ίδια δεν θέλησε ποτέ να δώσει εξηγήσεις για αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως στην «Espresso» απάντησε για τη νοσηλεία της αλλά και τα οράματα που είχε με την Παναγία.

Το 2009 νοσηλευτήκατε στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου και τότε λέγονταν διάφορα…

«Το Σισμανόγλειο είναι νοσοκομείο. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα απ’ όσα λέγανε ή λένε ακόμη. Είμαι γερή και είμαι εδώ. Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω σε εποχές που με πίκραναν και με ταλαιπώρησαν. Η Έφη είναι γερή και δυνατή στα δύσκολα και στα εύκολα της ζωής.

Μιλούσαν για οράματα που βλέπατε με την Παναγία…

«Αυτά τα κρατάω για μένα…»

Πιστεύετε ότι ο Θεός σάς βοήθησε;

«Πιστεύω στον Θεό και η ψυχή μου είναι αφιερωμένη σ’ Αυτόν. Αγαπάω τους ανθρώπους, θέλω να προσφέρω στους ανθρώπους, αλλά ανήκω στον Θεό.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα