Η Ντανιέλα «σπρώχνει» τον Χάμες στην Αγγλία

«Χοντρό» παιχνίδι με… κρυφή πρωταγωνίστρια την Ντανιέλα Οσπίνα Ροντρίγκεζ παίζεται τα τελευταία 24ωρα γύρω από τον διεθνή Κολομβιανό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκεζ.

Σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Χάμες, Ντανιέλα και αδερφή του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Νταβίντ Οσπίνα, θέλει να μετακομίσει στην Αγγλία, καθώς πιστεύει ότι θα αισθάνεται καλύτερα δίπλα στον αδερφό της. Μέσω των… Οσπίνα, ο Αρσέν Βενγκέρ επιχειρεί να «αρπάξει» τον διεθνή Κολομβιανό άσο, για τον οποίο η «βασίλισσα» πλήρωσε σχεδόν 75 εκατ. στη Μονακό, το 2014.

Ο Χάμες δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στη Ρεάλ και πλέον η διοίκηση των Μεδριλένων φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του, έναντι 80 εκατ. ευρώ.

Στο παιχνίδι, ωστόσο, έχει εμπλακεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν υψηλό μπάτζετ, μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Ρεάλ και επιχειρούν να πείσουν την… Ντανιέλα, η οποία θα έχει κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση, να επιλέξουν εκείνους και όχι τους «κανονιέρηδες».

Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ωστόσο δεν έχει να προσφέρει κάτι στην… Ντανιέλα. Η σύζυγος του Χάμες είναι αθλήτρια του βόλεϊ και ένα υψηλό κίνητρο για την ίδια, θα αποτελούσε μία καλή μεταγραφή σε ομάδα. Ποιος θα αποφασίσει; Μάλλον η Ντανιέλα, η οποία φαίνεται να έχει τα… προσόντα, ώστε να ελέγχει απόλυτα τις κινήσεις του συζύγου της.

daniela orthia

daniela1

daniela2

daniela4 daniela3

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα