“Η Ν.Δ. θα κυβερνήσει για πολλά χρόνια”

Πολλά χρόνια στην εξουσία ονειρεύεται την Νέα Δημοκρατία ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ που εξέφρασε την την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τα καταφέρει οδηγώντας το κόμμα στην κυβέρνηση. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε πως «η ΝΔ πρέπει να επαναφέρει τον τόπο στη σωστή πορεία».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το μεταναστευτικό – λαθρομεταναστευτικό, καθώς μέσα από αυτό αναδεικνύεται η νέα γεωπολιτική πραγματικότητα και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί».

«Η κυβέρνηση δείχνει να μην έχει καταλάβει τίποτα, σαν να μην μπορεί στοιχειωδώς να ανταποκριθεί στη σοβαρότητα του ζητήματος, αν και δείχνει να έχει καλές προθέσεις, αλλά ο δρόμος της κόλασης είναι γεμάτος καλές προθέσεις», είπε.

«Οδηγούμαστε σε βίαιη αλλαγή της σύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας», ανέφερε και πρόσθεσε:

Μαζί με τη φροντίδα προς κάθε κατατρεγμένο, πρέπει να συνυπάρχει και η αγάπη προς την πατρίδα. Η προστασία της εθνικής κυριαρχίας προϋποθέτει τη φύλαξη των συνόρων. Η κυβέρνηση πρέπει να εκπονίσει σχέδιο που να ορίζει το πόσους μπορεί να φιλοξενήσει η χώρα και πόσους μπορεί να εντάξει με την ιδιότητα του πρόσφυγα στον κοινωνικό ιστό.

«Πλήρης μπαχαλοποίηση της χώρας, δεν μπορούσαμε να το συλλάβουμε ούτε στο πιο τρέλο μας όνειρο», επεσήμανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα