Η… οικογένεια στέλνει στους… Δράκους τον Μάρκο Σίλβα

Το ρεπορτάζ είναι σαφές. Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο βασικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο της Πόρτο. Δεδομένο είναι επίσης, ότι ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να κρίνει το μέλλον; Η οικογένεια του 38χρονου τεχνικού…

Η «Diario Noticias» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο 38χρονος τεχνικός παραμένει φαβορί για τον πάγκο των «δράκων».  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τις επόμενες μέρες θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του ο Ζοσέ Πεσέιρο και το δεξί χέρι του προέδρου Πίντο Ντα Κόστα, ο Αντέρο Ενρίκε, έχει πρώτη επιλογή τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μάλιστα έχει επιχειρήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν να τον φέρει στην ομάδα. Αυτή τη φορά σύμμαχός του φέρεται να είναι η οικογένεια του Μάρκο Σίλβα. Οι άνθρωποι του Πορτογάλου τον πιέζουν να επιστρέψει, ενώ και το δέλεαρ της Πόρτο είναι πολύ μεγάλο.

Πάντως και η «Diario Noticias» σημειώνει πως το θέμα προπονητή έχει πολλές παραμέτρους και υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τη θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα