Η ομάδα «πετάει», αλλά οι κρίσεις… κρίσεις

Ομολογουμένως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του, συνδυάζοντας τις εγχώριες με τις εκτός συνόρων υποχρεώσεις του. Παρόλα αυτά, ο Δεκέμβριος θα κρίνει πολλά, για πολλούς, καθώς η διοίκηση έχει ζητήσει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου.

Καθοριστικοί παράγοντες στη διαμόρφωση των αποφάσεων θα είναι – σε πρώτη φάση – το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, από το οποίο θα εξαρτηθεί η πορεία της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα και – χρονικά – ακολούθως η έκθεση του Μάρκο Σίλβα, στην οποία θα περιλαμβάνονται οι εισηγήσεις του Πορτογάλου κόουτς.

Προς το παρόν πάντως, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών, που μοιάζουν λίγο-πολύ «σίγουρες». Μία από αυτές είναι ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σίλβα, ενώ καταλαμβάνει και θέση μη κοινοτικού. Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός, ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Οι τρεις παίκτες που αναφέραμε αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα, καθώς υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στο… στόχαστρο του Πορτογάλου. Ο τελευταίος ενδεχομένως να εισηγηθεί και μία ή δύο προσθήκες. Τα πάντα όμως θα αποφασιστούν μετά το ματς με την Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα