Η πέτρα του σκανδάλου και η μήνυση: Οργή Τσαβαλιά-Σεφερλή για τα παραστρατήματά του

Δεν είναι η  πρώτη φορά που ο γάμος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά γίνεται βορά των κακοθελητών, που εδώ και λίγο καιρό κάνουν εκ νέου λόγο για έναν επεισοδιακό καβγά τους, μέσω τηλεφώνου.

Αυτή τη φορά όμως, το ζευγάρι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι όλο αυτό, και δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά, κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν για να προστατεύσει τον γάμο του και τη ψυχική ηρεμία του γιου τους Χάρη, που είναι πλέον ένα μεγάλο παιδί που καταλαβαίνει τα πάντα, και είχε δικαιωθεί.

Ποιος είδε την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή και δεν τους φοβήθηκε, όταν διάβασαν το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao. σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ο ηθοποιός παρακάλεσε τη σύζυγό του να τον περιμένει να γυρίσει από τη Γερμανία όπου βρίσκεται περιοδεία με την θεατρική του παράσταση, για να πάνε μαζί στον δικηγόρο τους, ώστε να κινηθούν νομικά. Σε τελευταία του συνέντευξη ο Μάρκος Σεφερλής, είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πλήξει με κακοήθη δημοσιεύματα τον γάμο του.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα που προκάλεσε την οργή αλλά και την έκρηξή τους, η ηθοποιός έγινε έξαλλη από τη ζήλια της, όταν πληροφορήθηκε από τρίτους όλα όσα κάνει στο εξωτερικό ο Μάρκος Σεφερλής με το μοντέλο που συμπρωταγωνιστεί μαζί του στην θεατρική παράσταση «Πενήντα αποχρώσεις του Greece», Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου(σ.σ  είναι η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ).

Οι κακές γλώσσες που έκαναν δουλειά από τη Γερμανία, της μετέφεραν διάφορα για τα ερωτικά του παραστρατήματα, βάζοντάς τις ψύλλους στα αυτιά ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους,που ξεπερνάει τα όρια της επαγγελματικής συνεργασίας.  Όπως αναφέρει το περιοδικό, μετά το τέλος της παράστασης πολλές φορές διασκέδαζαν μαζί, και όταν το έμαθε αυτό η σύζυγός του έγινε «Τούρκος», έχοντας έναν άγριο τηλεφωνικό καβγά μαζί του.

«Δεν θα το επιτρέψουμε να συνεχιστεί όλο αυτό. Θα κινηθούμε νομικά.» ήταν το ξέσπασμα της Έλενας Τσαβαλιά σε άνθρωπο του περιβάλλοντός της, που είχαμε επικοινωνία μαζί του. Αν και θα μπορούσαν αγνοήσουν αυτό το κακόβουλο δημοσίευμα, όπως τους άκουσαν να εξηγούν, τα όσα αναγράφονται όχι μόνο ξεπέρασαν κάθε επιτρεπόμενο όριο αλλά είναι άκρως προσβλητικά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα