Η Παναγιώτα Βλαντή είναι ερωτευμένη με τον πρώην δάσκαλό της

Η Παναγιώτα Βλαντή μετά τον χωρισμό της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Νίκο Ράπτη, χαμογελά ξανά! Και η αιτία; Ο έρωτας που ζει με τον Δάνη Κατρανίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να είναι ζευγάρι με τον Δάνη Κατρανίδη. Οι δυο τους μάλιστα συμπρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» που έτσι κι αλλιώς στάθηκε η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά.

Η περίοδος που συναντήθηκαν και οι δύο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς τόσο η Παναγιώτα Βλαντή, όσο και ο Δάνης Κατρανίδης είχαν βγει μόλις από μια σχέση. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε χρόνια σχέση με την Χρύσα Παππά, η οποία υποδύονταν την κόρη του στην καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, υπάρχει μια πολύ τολμηρή σκηνή η οποία τους έφερε πιο κοντά. Ο ηθοποιός είναι ξαπλωμένος, ενώ η Παναγιώτα Βλαντή κάθεται από πάνω του μισόγυμνη.

Για την ιστορία, οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός σπούδαζε υποκριτική και ο Δάνης Κατρανίδης ήταν δάσκαλός της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα