Η Παρί παρουσίασε Νταβίντ Λουίζ

Στην παρουσίαση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Νταβίντ Λουίζ, προχώρησε η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον διεθνή παίκτη να αναφέρεται και στην αποτυχία της χώρας του στο Μουντιάλ.

«Είχα χρόνο, αν και δυσκολεύτηκα, να ξεπεράσω το τέλος που είχε η Βραζιλία στο Μουντιάλ. Τώρα όμως, είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα, για να βοηθήσω την Παρί. Αν το Μουντιάλ είχε τελειώσει στα προημιτελικά, δεν θα ρωτούσε κανείς για την ικανότητά μου. Τώρα είμαι μέλος μίας φανταστικής ομάδας και ο καθένας έχει να μου διδάξει κάτι σημαντικό. Είναι υπέροχο να είσαι μέρος του συγκεκριμένου πλάνου. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Τιάγκο Σίλβα. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και συνεννοούμαστε με μία και μόνο ματιά, ενώ σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον.

Είμαι έτοιμος να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση. Εξάλλου, δεν είναι δική μου απόφαση αν θα παίζω και που. Απλά, παίζω ποδόσφαιρο».

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ αλ Κελαϊφί, δήλωσε από την πλευρά του:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την άφιξη του Νταβίντ Λουίζ. Τον έφερα εδώ τόσο για την αξία του ως παίκτη, αλλά και ως άνθρωπο. Ο Νταβίντ διαθέτει ένα εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα, ανάμεσα στις άλλες πολλές ικανότητές του. Ο Νταβίντ Λουίζ θα μας βοηθήσει στην κατάκτηση του Champions League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα