Η Παρί προσφέρει 60 εκατομμύρια για Ντι Μαρία!

Προσφορά «μαμούθ», ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Το συμβόλαιο του Ντι Μαρία λήγει σε έναν χρόνο και παρόλα αυτά, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν προχώρησε στην κατάθεση προσφοράς προς τον ποδοσφαιριστή. Η… πρώτη «απάντηση» του Ντι Μαρία ήρθε με την εμφάνισή του στον τελικό του Champions League, όπου ήταν ο καλύτερος παίκτης της «βασίλισσας» και βέβαια του γηπέδου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου. Η δεύτερη «απάντηση» του Αργεντινού ήρθε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, μέχρι που τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ από τον ημιτελικό αγώνα με την Ολλανδία και τον τελικό, αν η παρέα του Λιονέλ Μέσι προκριθεί.

Ο Ντι Μαρία εκδήλωσε ανοικτά τη δυσαρέσκειά του για την… ολιγωρία της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν έλαβε κανένα μήνυμα… ανανέωσης! Προφανώς, λοιπόν, δεν ήταν ολιγωρία, αλλά σχεδιασμένη κίνηση των Μαδριλένων, οι οποίοι, ενδεχομένως, να μην επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον 26άχρονο ποδοσφαιριστή. Το γεγονός κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο και από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν «μνηστήρες», οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν το – ακριβό είναι η αλήθεια – τίμημα για τον διεθνή επιθετικό.

Η πρώτη επίσημη κρούση ήταν από τη Γιουβέντους, η οποία πρότεινε ανταλλαγή Πογκμπά με Ντι Μαρία, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που εξέφρασε η «βασίλισσα» για τον Γάλλο μέσο της «γηραιάς κυρίας». Η δεύτερη κίνηση ήταν της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ! Η συνέχει αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή, εκτός και αν μας εκπλήξουν οι εμπλεκόμενοι και κλείσουν την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα