«Η παραίτηση Κουβέλη δεν είναι το μόνο που ζητάω»

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ., Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τόνισε: «Η παραίτηση Κουβέλη δεν είναι το μόνο που ζητάω». Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρέπει να γίνουν διεργασίες και να ζητηθούν ευθύνες.

«Υπάρχουν άνθρωποι στη ΔΗΜ.ΑΡ. που έχουν μικρομεγαλισμό», τόνισε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι δεν εξαιρεί τον εαυτό του. «Το 2012 έφερα και προσέφερα. Τώρα, η ηγετική ομάδα λέει “μονά ζυγά δικά μου”. Αν πηγαίναμε στο 6% θα πανηγυρίζαμε, τώρα φταίμε εμείς; Αυτές είναι ανοησίες», σημείωσε ο βουλευτής. «Η ΔΗΜ.ΑΡ. από μία πολύ σοβαρή ενδιαφέρουσα πολιτική δύναμη έχει φτάσει στο σημείο του περιθωρίου» τόνισε.

«Η παραίτηση Κουβέλη δεν είναι το μόνο που ζητάω» είπε επισημαίνοντας ότι εκτιμά τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.  Με αυτό, όπως εξήγησε ο κ. Οικονόμου, θέλει να διευκολυνθούν οι διαδικασίες για να φανεί ποιος φταίει γι’ αυτή την αποτυχία. Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν τον ενδιαφέρει η ηγεσία του κόμματος και επανέλαβε ότι πρέπει να σιωπήσουν όσοι κατέστρεψαν την Αγίου Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα