Η Παραγουάη πέταξε εκτός Copa America τη Βραζιλία! (video)

Τελειωμό δεν έχει το… δράμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, καθώς μετά την παταγώδη αποτυχία της ομάδας στο Μουντιάλ 2014, το οποίο διεξήχθη στη χώρα της σάμπας, έμεινε εκτός και από το Copa America, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Παραγουάη.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1-1. Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκε στο 28’, με το γκολ του Ρομπίνιο, μετά από μεταβίβαση του Ντάνι Άλβες. Οι Παραγουανοί βγήκαν στην επίθεση και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γκονσάλες, στο 72’.

Η διαδικασία των πέναλτι ολοκληρώθηκε με σκορ 4-3 υπέρ των Παραγουανών, με τον Γκονσάλες και πάλι, να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα.

Βραζιλία: Τζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Ελίας, Γουίλιαν (60′ Ντάγκλας Κόστα), Κουτίνιο, Φιρμίνο (69′ Ταρντέλι), Ρομπίνιο (87′ Ριμπέιρο)

Παραγουάη: Βιγιάρ, Βαλδές, Ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Πίρις, Γκονσάλες, Β. Κάσερες, Αράντα (77′ Μαρτίνες), Μπενίτες (84′ Ρομέρο), Α. Βαλδές (74′ Μπομπαντίγια), Σάντα Κρουζ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα