Η πειθαρχία, το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ!

Η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται η πλέον σοφή απόφαση της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη, τόσο βάσει της εικόνας που παρουσιάζει στο γήπεδο, όσο και του χαρακτήρα που επιδεικνύει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον μπορεί βάσιμα να ελπίζει στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Το βασικό συστατικό της ομάδας που εμφανίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι η αγωνιστική πειθαρχία. Τόσο οι νέοι παίκτες, όσο και οι πιο έμπειροι, εφαρμόζουν στο μέγιστο βαθμό όσα δουλεύουν στην προπόνηση με τον Έλληνα τεχνικό και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και τις εντολές του, δίχως την παραμικρή παρέκκλιση.

Η σταθερή πορεία που έχει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και η ψυχολογία που έχει διαμορφωθεί από τις έξι σερί νίκες στο θεσμό, έχουν δημιουργήσει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και την πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος, δηλαδή μέχρι και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην Τούμπα πιστεύουν ότι η πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και οι ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου, θα αποδειχθούν στην επόμενη τριάδα αγώνων. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δοκιμάζεται αρχικά στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη που έχει άμεση ανάγκη από βαθμούς. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ενδιάμεσα υπάρχουν και τα παιχνίδια για το Europa League, τα οποία θα επιβαρύνουν την κατάσταση των παικτών, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει ήδη καταστρώσει ειδικό πλάνο για το δύσκολο αυτό διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα