Η περιπέτεια του Φερούζ πριν… τον ΟΦΗ!

Η μεταγραφή του Ισλάμ Φερούζ από την Τσέλσι στον ΟΦΗ ήταν αποτέλεσμα μίας ολόκληρης περιπέτειας του Σκωτσέζου ποδοσφαιριστή, ο οποίος διένυσε μέσα σε μία μέρα όλη την… Ευρώπη, για να καταλήξει στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Ισλάμ Φερούζ ήθελε να πάρει την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι. Τα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, ήταν διαφορετικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τον διεθνή Σκωτσέζο να αγωνιστεί για έναν χρόνο ακόμη στην ομάδα U19. Ο Φερούζ, όμως, αρνήθηκε και ζήτησε να παραχωρηθεί δανεικός.

Έτσι και έγινε. Όμως ο 18άχρονος ποδοσφαιριστής δεν δόθηκε στον ΟΦΗ! Τουλάχιστον αρχικά. Ο πρώτος προορισμός του ήταν η Ρωσία και συγκεκριμένα η Κρίλια Σοβιέτοφ Σάμαρα! Όταν ταξίδεψε εκεί ο Φερούζ διαπίστωσε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει όπως εκείνος επιθυμούσε και σχεδόν το… έσκασε, επιστρέφοντας στην Αγγλία μόλις ένα 24άωρο μετά! Την ίδια μέρα εμφανίστηκε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα ο Σκωτσέζος να μπει στο πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα και να κλείσει το θέμα του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα