Η πλαστική στους γλουτούς της Πετρούλας Κωστίδου:Το πριν και το μετά σε εικόνες

 

Μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια η Πετρούλα Κωστίδου. Το μοντέλο που κατάφερε να προκαλέσει έντονες συζητήσεις στα ΜΜΕ, για τον προκλητικό τρόπο που παρουσίαζε το δελτίο καιρού στο Star, αλλά και να χαρίσει στους φανατικούς θαυμαστές της πολλές αισθησιακές φωτογραφήσεις, αποφάσισε να «αποχωρήσει» διακριτικά.

Αν και σε πολλούς λείπει από την τηλεόραση, εκείνη όπως θα την ακούσουν να εξομολογείται, δεν της λείπει καθόλου. Όσοι την έχουν δει, την περιγράφουν πιο ήρεμη και πιο όμορφη από ποτέ. Αν και κάνει τηλεοπτικές συζητήσεις που θα σημάνουν κάποια στιγμή την επιστροφή της, αν και εφόσον αποφασίσει να το πράξει, θέλει να είναι βέβαιη ότι θα είναι κάτι πολύ καλό. Αλλαγές όμως δεν υπάρχουν στα των έσω της, αλλά και των έξω της.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της, η Πετρούλα Κωστίδου , προέβη σε δύο πλαστικές επεμβάσεις. Αφού αφαίρεσε το μεγάλο νούμερο σιλικόνης από το στήθος της, αντικαθιστώντας το με ένα μικρότερο, μεγάλωσε αρκετά την όπισθεν μεριά της, που όσοι την έχουν δει, την περιγράφουν ως τούμπανο.  Αυτή είναι η δεύτερη πλαστική επέμβαση στα οπίσθιά της, αναφέρουν οι επαΐοντες, αφού είχε κάνει και μία ακόμη στην αρχή της καριέρας της, και η διαφορά είναι εμφανής.

Το πριν

gggggggggggggggggggggggggggg

Το τώρα

ggggggggggggggg

rrrrrrrrrrrr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα