Η πολυτάραχη ζωή του αθεράπευτα ρομαντικού Τζόνι Ντεπ

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Η ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ

Δύο μόλις μέρες αφού έχασε τη μητέρα του και πριν προλάβει καλά καλά να συνέλθει από το σοκ, ο Τζόνι Ντεπ έρχεται ξανά στο προσκήνιο, χωρίς να ήταν στα πλάνα του.

Η μέχρι πρότινος σύζυγός του, Άμπερ Χερντ του ζήτησε διαζύγιο και “καλοβλέπει” την πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια περιουσία του. Κι  όλα αυτά, μόλις δύο ημέρες μετά το θάνατο της πεθεράς της.

Από την πλευρά του ο Τζόνι Ντεπ δεν δείχνει διατεθειμένος να της χαρίσει τίποτα, καθώς ήταν σίγουρος πως οι δυο τους δεν θα χώριζαν ποτέ…

Ωστόσο, αν έβλεπε κανείς το παρελθόν του, θα έλεγε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Βλέπετε, ο Τζόνι Ντεπ εκτός από τους δύο γάμους, είχε στο παρελθόν αρραβιωνιαστεί άλλες τρεις φορές. Το 1983 παντρεύτηκε για πρώτη φορά, σε ηλικία 20 ετών, την εκλεκτή της καρδιάς του, Λόρι, μία μακιγιέζ την οποία είχε γνωρίσει μέσω ενός φίλου του, στην μπάντα που έπαιζε (Rock City Angels).

Το ζευγάρι χώρισε το 1985 και λίγο αργότερα ο Τζόνι Ντεπ αρραβωνιάστηκε την Σέριλιν Φεν, η οποία αργότερα έβγαινε με τον πρόσφατα αδικοχαμένο Πρινς. Λίγο αργότερα, αρραβιωνιάστηκε την Τζένιφερ Γκρέι, ενώ το 1990 έκανε πρόταση γάμου στην Γουινόνα Ράιντερ, της οποίας το όνομα χάραξε στο δεξιό του χέρι. Το τατουάζ χρειάστηκε να το διορθώσει, καθώς μετά από λίγο χώρισε.

Για τέσσερα χρόνια έβγαινε με την Κέιτ Μος, πριν περάσει στην Βανέλα Παραντί με την οποία έμεινε μαζί για 14 χρόνια και αποκτήσει δύο παιδιά.

Το 2012 χώρισαν και ερωτεύτηκε την Άμπερ Χερντ, με την οποία έμελλε να χωρίσουν ένα χρόνο μετά το γάμο τους.

depp2

depp3

depp4

depp1

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα