Η πρώτη συνάντηση τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους Συνατστάκη-Στρατή

Εδώ και τρία χρόνια που έχουν χωρίσει, οι δρόμοι τους δεν έτυχε να συναντηθούν. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής, για πρώτη φορά λοιπόν,βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές, με τις κάμερες να καταγράφουν τις εκφράσεις τους και τα συναισθήματά τους για αυτή τη συνάντηση. Αφού παρακολούθησαν την παράσταση «Ως την άκρη της κλωστής» στη συνέχεια έδωσαν συνεντεύξεις στην κάμερα του Happy Day.
Μύρωνας Στρατής: «Τυχαίνει τα παιδιά να είναι κοινοί μας φίλοι και συναντηθήκαμε εδώ… Με τη Μαίρη ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα αγαπημένοι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Μαίρη Συνατσάκη: «Πάντα καλά ήτανε. Τυχαίνει να βρεθούμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις γιατί είμαστε συνονοί. Έχουμε βαφτίσει τον Κωστή, το γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε πάρα πολύ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κωστή. Αλλά γενικά έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνία, που μας το επιτρέπει. Δεν είναι ότι είμαστε στα τηλέφωνα και ρωτάμε κάθε τρεις και λίγο, γιατί έχουμε ο καθένας άλλα προγράμματα και άλλες ζωές σε αυτή τη φάση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα