«Η Ρένα Δούρου κρατά πολιτική στάση»

Αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθεί η νομική οδός που θα οδηγήσει στην εκταμίευση των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ο παράγοντας του «τριφυλλιού» πιστεύει ότι η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, επέλεξε να κρατήσει μία πολιτική στάση και ότι επιθυμεί να είναι τυπική απέναντι στους Νόμους, μέσω των οποίων θα βρεθεί φόρμουλα για τη διευθέτηση του θέματος. Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη:

«Συμφωνώ ότι το θέμα της έδρας έχει κρατήσει πάρα πολύ και έχει αρχίσει να κουράζει. Είμαστε σε ένα καλό σημείο και πάμε δυναμικά. Αύριο θα καταθέσουμε την αίτηση ανάκλησης της απόφασης. Η κυρία Δούρου κρατάει μια στάση πολιτική. Δεν το λέω με την αρνητική έννοια. Μέχρι χθες ακούγαμε ότι η κυρία Δούρου είναι αρνητική, αλλά από τη συνάντηση φάνηκε ότι δεν ισχύει αυτό. Το ποσό που έχει περιληφθεί στον προηγούμενο προϋπολογισμό καταλαβαίνω ότι θα συμπεριληφθεί και στον επόμενο. Θεωρώ ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα και ψάχνουμε έναν νομικό τρόπο για να διατεθούν τα χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύμβαση συλλόγου με την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα γινόταν κατευθείαν με την κυβέρνηση.

Το θέμα με την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου είναι νομικό και δεν το έχω 100%. Εγώ κατάλαβα ότι υπάρχει μπέρδεμα συνταγματικό για το ποιος είναι υπεύθυνος για τα λεφτά. Είμαι αισιόδοξος από το γεγονός και μόνο ότι η απόφαση δεν είναι ομόφωνη, καθώς μειοψήφησε ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος έχει δώσει τον μπούσουλα. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο δείγμα που θα δώσουμε θα φανεί ότι έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός. Στην περίπτωση που απορριφθεί ίσως δώσει τη λύση η Περιφέρεια.

Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με την ΠΑΕ για ότι γίνεται. Έγινε η συνάντηση του κυρίου Αλαφούζου με την Περιφέρεια, διότι έχει κάνει η ΠΑΕ τις περισσότερες μελέτες, αλλά και εμείς το παρακολουθούμε το θέμα. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μπούσουλας και για τις υπόλοιπες ομάδες, όπως η ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα