Η Ρεάλ έτρεξε περισσότερο από ποτέ στο ματς με την Παρί

Ακόμη… τρέχει. Η Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, έτρεξε 15 χλμ. περισσότερα από τον φετινό μέσο όρο που είχε παρουσιάσει στο Champions League!

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προετοιμάστηκε για τη μάχη που παρακολούθησε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το βράδυ της Τετάρτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και οι «μερένγκες» έδειξαν να έχουν δουλέψει σε πολύ καλό βαθμό σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν διένυσαν 123 χλμ., που σημαίνει ότι ξεπέρασαν κατά 15 χιλιόμετρα τον μέσο όρο που είχε διαμορφωθεί φέτος στη διοργάνωση, μετά και τη φάση των γκρουπ!

Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση, ήταν στο τελευταίο ματς της Ρεάλ στον όμιλο, απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου η «βασίλισσα» είχε διανύσει 114 χλμ. στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τόνι Κροος ήταν εκείνος που «όργωσε» περισσότερο απ’ όλους τους συμπαίκτες του, το χορτάρι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», καταγράφοντας 13,36 χλμ., ξεπερνώντας αρκετά τον δικό του μέσο όρο, ο οποίος κυμαινόταν στα 9,88 χιλιόμετρα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα