«Η Ρεάλ θα πάρει το Champions League»

Αν κάποιος αμφιταλαντεύεται στο ποια ομάδα θα ποντάρει για να κατακτήσει το φετινό Champions League, ας εμπιστευτεί τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος προτείνει ανεπιφύλακτα τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Γάλλος αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο τω Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, στον οποίο δήλωσε με βεβαιότητα πως η ομάδα του θα είναι η φετινή νικήτρια του βαρύτιμου τροπαίου. Ο Καρεμπέ αναφέρθηκε τόσο στο «El Clasico», που τελείωσε με νικήτρια την Μπαρτσελόνα, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα και τη μάχη που διεξάγεται για τον τίτλο…

«Δεν είδα το παιχνίδι ολόκληρο. Πριν πάρω το αεροπλάνο ήταν ισόπαλο 2-2. Εκεί το άφησα, αλλά όταν έφτασα στην Αθήνα, με πληροφόρησαν ότι ο Μέσι, έβαλε δύο πέναλτι και έχασε η Ρεάλ. Τώρα μπορεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει το πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα έχει ανακάμψει και η Ρεάλ πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Είναι καλό το ισπανικό ποδόσφαιρο. Τώρα υπάρχει περισσότερη ωριμότητα στην ομάδα.

Είπα στον πρόεδρο Πέρεθ, ότι φέτος η Ρεάλ θα πάρει το δέκατο Champions League στην ιστορία της. Θυμάμαι όταν το κατέκτησα εγώ με την Ρεάλ το 1998, ήταν ένα όνειρο, αξιομνημόνευτο για την Μαδρίτη. Είχαν περάσει 32 χρόνια από τότε που το είχαν πήραν ο Ντι Στέφανο με τον Πούσκας. Ήταν μια τιμή τόσο μεγάλη, όσο και να φοράς την φανέλα αυτής της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα