Η Ρεάλ «κτυπάει» Ίνιγκο Μαρτίνεθ από Σοσιεδάδ!

Κίνηση για την απόκτηση του αμυντικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης, επιμένοντας στο ενδιαφέρον της, το οποίο χρονολογείται από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι Μαδριλένοι έχουν ξεχωρίσει τον 23άχρονο Βάσκο αμυντικό, ο οποίος πρόσφατα, χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ισπανίας. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Σοσιεδάδ έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Μπαρτσελόνα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και για τη «βασίλισσα». Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ευρώπης πιστεύουν ότι θα πείσουν τη διοίκηση της Σοσιεδάδ, ενώ θα τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν πηγές από τη Μαδρίτη, ο Μαρτίνεθ προορίζεται για αντικαταστάτης του Πέπε, ή του Βαράν, αν ένας από τους δύο ή και οι δύο, παραχωρηθούν.

Η προσφορά της Μπαρτσελόνα άγγιζε τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν ήταν ικανή να… συγκινήσει τους ανθρώπους της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Όσο για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, εικάζεται πως με 3 εκατομμύρια το χρόνο θα δεχθεί να υπογράψει, πολύ δε περισσότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσφέρει επιπλέον κίνητρα. Όπως φαίνεται, ο μοναδικός τρόπος για να δεχθεί τη μεταγραφή η Σοσιεδάδ, είναι να καλυφθεί η ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα