Η Ρόμα επανέρχεται και διεκδικεί τον Μαζουακού!

Κάθε άλλο παρά «έκλεισε» το θέμα της μεταγραφής του Αρτούρ Μαζουακού, καθώς η Ρόμα επανέρχεται δριμύτερη και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του αριστερού φουλ-μπακ!

Ο Μαζουακού υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά, ενώ ο εκπρόσωπός του είχε υποστηρίξει πως απόφαση του πελάτη του είναι να αγωνιστεί για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη στην ελληνική ομάδα, παραπέμποντας τις όποιες εξελίξεις για το επόμενο καλοκαίρι (2016).

Ωστόσο, σε μία μεταγραφική περίπτωση δεν υπάρχουν… αποκλεισμοί! Ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, ετοιμάζεται να καταθέσει – ενδεχομένως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο – επίσημη πρόταση για την αγορά του Μαζουακού! Οι «Ρωμαίοι» θεωρούν εξαιρετική περίπτωση τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και φαίνεται να τον έχουν αναβαθμίσει σε υπ’ αριθμόν ένα στόχο τους για τη θέση του αριστερού μπακ.

Παράλληλα, αναφορές στον γαλλικό Τύπο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της Μπολόνια, η οποία επανήλθε στη Serie A του ιταλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα