Η Σέλτικ προσφέρει χείρα βοηθείας στους πρόσφυγες

Την απόφαση να διαθέσει τις εισπράξεις από τη διοργάνωση Jock Stein 30th Anniversary Charity Match, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τη Ντανφέρμλιν.

Το ίδρυμα της Σέλτικ, σε συνεργασία με διεθνή οργανισμό, θέλησε να προσφέρει μία χείρα βοηθείας προκειμένου να ξεφύγουν οι άνθρωποι αυτοί από το δράμα που βιώνουν. Το μεγαλύτερο κέρδος, ωστόσο, που επιδιώκουν να αποκομίσουν, είναι να περάσουν το μήνυμα προς τους οπαδούς τους, προκειμένου να σκύψουν όλοι πάνω στο πρόβλημα και ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, να ενεργοποιηθεί.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Peter Lawwell δήλωσε ότι «παρακολουθώντας όλες αυτές τις εικόνες των τελευταίων ημερών και τις επιπτώσεις της ανθρωπιστικής κρίσης που έχει ανακύψει, αισθανθήκαμε ως κλαμπ ότι πρέπει να προσφέρουμε τη βοήθειά μας».

Ο Τόνι Χάμιλτον, διευθυντής του ιδρύματος της Σέλτικ, δήλωσε ότι «είναι αυτό που πρέπει να πράξουμε από την πλευρά μας. Η Σέλτικ είναι ένα προσφυγικό κλαμπ, έχει δημιουργηθεί από μετανάστες, οι οποίοι απέδρασαν από τα δεσμά τους και έχουν υποστεί τις ακραίες συνθήκες πείνας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα