Η σέξι παίκτρια που αποχώρησε από τους “Μαχητές”

Προς απογοήτευση των θαυμαστών της, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποχώρησε από το Survivor, καθώς την ψήφισε ο κόσμος, κρατώντας μέσα στο παιχνίδι την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και την Ελένη Δάρρα.

Η όμορφη “μαχήτρια” που αποχώρησε είναι ένα σέξι πανύψηλο μοντέλο με τέλειες αναλογίες και όμορφο πρόσωπο. Ωστόσο, προφανώς, αυτή η σέξι πλευρά της δε φάνηκε μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα όμορφη παίκτρια.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, η Ελισάβετ είπε: «Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και έζησα αυτή την εμπειρία. Με χαροποιεί ότι χθες υπήρξε μια νίκη που μας έδεσε πιο πολύ και μας ανέβασε ψυχολογικά.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε. Νιώθω στεναχωρημένη που δεν θα συνεχίσω και δεν θα βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα καλά. Ήθελα να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα, συνεχίζω και προχωράω στη ζωή μου». Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει στα social media.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα