Η Σίτι δίνει 60 εκατομμύρια για Κόκε!

Ενδεχομένως να αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή του Ιανουαρίου. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί και στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της, βρίσκεται το όνομα του μέσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε!

Σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ δεν επιθυμούν να χρονοτριβήσουν άλλο, καθώς έχουν ήδη μείνει πίσω στους στόχους τους. Σε συμβούλιο που έκαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες, αποφασίστηκε να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ισπανού μέσου, καταβάλλοντας το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο προβλέπεται ως ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του.

Βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα είναι οι κυρώσεις που έχει δεχθεί από την επιτροπή Financial Fair Play της UEFA. Το θέμα δεν έχει ξεπεραστεί και για το λόγο αυτό αναμένεται ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού, ώστε να δικαιολογηθούν τα 60 εκατομμύρια που θα δοθούν για τον παίκτη των πρωταθλητών Ισπανίας.

Επίσης, θεωρείται βέβαιο ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα θελήσει να διατηρήσει τον Κόκε στο δυναμικό της, προτείνοντας, προφανώς, νέο συμβόλαιο. Στο κόλπο της διεκδίκησής του παρουσιάζεται να βρίσκεται και η Τσέλσι, ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο, βλέποντας την ομάδα του να ρολάρει και να αποδίδει πολύ καλά στο γήπεδο, δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς οι επαφές μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα