Η Σακίρα «ονειρεύεται» τον Πικέ… πρόεδρο!

«Κάποια μέρα, ο Ζεράρ θα είναι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ‘γω θα είμαι η πρώτη κυρία…»! Τάδε έφη η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Σακίρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή τραγουδίστρια πιστεύει πως στο μέλλον ο Ζεράρ Πικέ θα γίνει πρόεδρος της «Μπάρτσα» και η ίδια θα απολαμβάνει τα προτερήματα που συνεπάγονται για την… πρώτη κυρία των Καταλανών! Το θέμα μπορεί να μοιάζει λίγο… εξωπραγματικό στην παρούσα φάση, ωστόσο το ζεύγος Πικέ – Σακίρα κάθε άλλο ως… αστείο το βλέπει! Η δήλωση της διάσημης ερμηνεύτριας ήρθε μετά τη δήλωση που είχε κάνει ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα», ότι ενδεχομένως να γίνει πρόεδρος της ομάδας μία μέρα.

Όπως φαίνεται, Πικέ και Σακίρα έχουν καταστρώσει ένα πλάνο για το μέλλον, το οποίο άρχισαν ήδη να δουλεύουν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Για να είμαστε δίκαιοι, ο Πικέ έχει δικαίωμα να ονειρεύεται την προεδρία της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα μεγάλων ποδοσφαιριστών, που ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου που αγωνίζονταν. Εξάλλου, η εκάστοτε διοίκηση της Καταλανικής ομάδας, προκύπτει από εκλογική διαδικασία, στην οποία μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε. Ο Πικέ διαθέτει αρκετά από τα στοιχεία που χρειάζονται, για να κερδίσει και ανέβει στον προεδρικό θώκο. Βέβαια, αναφερόμαστε στο μέλλον, καθώς ο Ισπανός είναι ακόμη ποδοσφαιριστής και δεν σκέφτεται να κρεμάσει σύντομα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα