Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος! Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την παραίτηση Γκιρτζίκη

Το σημείο μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το τώρα! Η ΕΠΟ υποχρεώθηκε να προβεί σε μία λιτή και ελαφρώς θλιμμένη ανακοίνωση για να γνωστοποιήσει την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη και των άλλων πέντε μελών που εμπλέκονται στην υπόθεση με την Κάρτα Υγείας. Διαβάστε με ψυχραιμία και μάθετε ποιοι παίρνουν τις θέσεις των παραιτηθέντων μελών:

«Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε σήμερα ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης.

Ο κ. Γκιρτζίκης γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή προς τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τους προέδρους και τα μέλη των Ε.Π.Σ./Ε.Π.Ο., μετά την έκδοση του βουλεύματος 1445/2016 του Συμβουλίου Εφετών.

Τις παραιτήσεις τους, επίσης, υπέβαλαν οι κύριοι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Ευάγγελος Μαζαράκης, Γεώργιος Καραμελίδης, Νικόλαος Προύντζος και Ιωάννης Οικονομίδης.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. προχώρησε στην διαπιστωτική πράξη της παραίτησης-παύσης των ανωτέρω με βάση το εκδοθέν βούλευμα.

Τις θέσεις των πέντε παραιτηθέντων μελών της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. καταλαμβάνουν οι κύριοι Νικόλαος Βακάλης, Μιχαήλ Τσιχριτζής, Αντώνιος Παπαπετρίδης, Γεώργιος Σταράκης και Κωνσταντίνος Μαρίνος»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα