Η Σταντάρ θέλει να «αρπάξει» τον Πουλίδο!

Νέο επεισόδιο προστίθεται στο πολύπλοκο σίριαλ της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό! Μετά την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί με τις αξιώσεις της Τίγκρες, εμφανίστηκε η Σταντάρ Λιέγης να διεκδικεί την υπογραφή του παίκτη!

Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Πριν από αρκετό διάστημα, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ελεύθερος συμβολαίων και υποχρεώσεων από την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν, την Τίγκρες. Στην πορεία, όμως, ο Πουλίδο αποδείχθηκε πως δεν ήταν και… τόσο ελεύθερος, καθώς ο μεξικάνικος σύλλογος παρουσίασε συμβόλαιο με τον διεθνή επιθετικό, το οποίο επιβεβαίωσε και η μεξικάνικη Λίγκα.

Από τότε που παρουσιάστηκε η εμπλοκή, ο Πουλίδο τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Τίγκρες. Ο ίδιος έχει αναθέσει σε εξειδικευμένο δικηγόρο την υπόθεσή του, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του. Ωστόσο, το διάστημα που μεσολάβησε άλλαξε τα δεδομένα. Ο Πουλίδο βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες δεν κινούνται να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, αλλά με κανονική μεταγραφή από την Τίγκρες.

Μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μεξικανό επιθετικό, είναι και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Γ’ Προκριματικό γύρο του Champions League, η Σταντάρ. Σύμφωνα με αναφορές στο Βέλγιο, η ομάδα της Λιέγης έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Πουλίδο και αναμένει την απάντηση της Τίγκρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα