Η στατιστική, το μυστικό και η αισιοδοξία

Στα μάτια και τα αυτιά των Ελλήνων οπαδών του Ολυμπιακού φαντάζει προκλητικός. Για τον ίδιο, είναι απλώς μία δήλωση. Όσοι έχουν έρθει σε άμεση επαφή με Σκανδιναβούς, επίσης αντιλαμβάνονται ότι στόχος του δεν είναι να προκαλέσει. Απλά εκφράζει τις σκέψεις του…

Ο Άγκε Χαρέιντε, περί ου ο λόγος, δήλωσε πως έφτασε η ώρα να χάσει ο Ολυμπιακός στην έδρα του, στο Champions League. Ο τεχνικός της Μάλμε, την οποία φιλοξενούν την Τρίτη (9/12) οι «ερυθρόλευκοι», στήριξε την… προφητεία του στη στατιστική, λέγοντας πως κάθε χρόνο η ομάδα του Πειραιά χάνει ένα ματς στην έδρα της. Προφανώς, έχει την πίστη ότι θα τα καταφέρει και μάλιστα, όπως τόνισε, διαθέτει ένα… μυστικό όπλο, το οποίο θα χρησιμοποιήσει και, εφόσον αποδώσει, θα του φέρει το τρίποντο της νίκης και την πρόκριση, ως τρίτος, στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Σουηδών, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα:
«Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει κι αυτό είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια. Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα ματς στην έδρα τους στο Champions League και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη.

Έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει. Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση».

Ο Νορβηγός τεχνικός πήρε μαζί του τους:
Ρόμπιν Όλσεν, Ζλάταν Αζίνοβιτς, Άντον Τίνερχολμ, Ματίας Κόντσα, Μάρκους Χάλστι, Φίλιπ Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Πα Κονάτε, Σίμον Κρόον, Μάγκνους Έρικσον, Ενόκ Κόφι Αντού, Εμίλ Φόρσμπεργκ, Έρνταλ Ράκιπ, Σίμον Τερν, Μάρκους Ρόζενμπεργκ, Άιζακ Κίσε Τέλιν, Πάβελ Κιμπίτσκι, Άγκον Μεχμέτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα