Η στιγμή τής εν ψυχρώ δολοφονίας του Στεφανάκου (βίντεο)

Έχουν περάσει 20 μέρες από την εν ψυχρώ δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, όταν τον “γάζωσαν” με σχεδόν 30 σφαίρες την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Το Bloko.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από τον φόνο του ηγέτη της “Greek Mafia”, όπως είχε χαρακτηριστεί ο πρώην βαρυποινίτης, και δείχνει καρέ-καρέ το πώς έδρασαν οι εκτελεστές, τις  κινήσεις τους και τη ριπή με το καλάσνικοφ.

Πρόκειται για ένα βίντεο μόλις 29 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται η επαγγελματική εκτέλεση του Στεφανάκου, στις 17 Ιανουαρίου του 2018, έξω από τα γραφεία της επιχείρησής του στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Οι δράστες καταφτάνουν μόλις το θύμα βγαίνει μόνος από τα γραφεία της εταιρείας του και επιχειρεί να μπει στην ημιθωρακισμένη BMW.

Ο δολοφόνος διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 60 μέτρων από το σημείο που είναι ακινητοποιημένη η μοτοσικλέτα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα, παρ’ ότι φορτωμένος με το βαρύ όπλο.

Μόλις πλησιάζει, αδειάζει τον γεμιστήρα του καλάσνικοφ ρίχνοντας 28 ή 29 σφαίρες. Μόλις αδειάζει το όπλο, η μοτοσικλέτα κινείται, επιβιβάζει τον δολοφόνο, και οι δύο μαζί εξαφανίζονται.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα