Η Στόουκ μπαίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νιάνγκ!

Σε ντέρμπι με άγνωστη κατάληξη εξελίσσεται η υπόθεση του Μ’ Μπαγιέ Νιάνγκ για τον Ολυμπιακό, καθώς στην Αγγλία υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Στόουκ Σίτι και πιέζει τη Μίλαν να τον παραχωρήσει στην αγγλική ομάδα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Νιάνγκ, αλλά το ποσό των 5 εκατομμυρίων που απαιτεί η Μίλαν, μοιάζει απαγορευτικό για την ελληνική ομάδα. Η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας να πάρουν δανεικό τον Γάλλο επιθετικό, έπεσε στο κενό, καθώς η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση ρευστού, προκειμένου να προχωρήσει τις μεταγραφικές υποθέσεις των Χουάν Ιτούρμπε, από τη Βερόνα και του Μάριο Μάντζουκιτς από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Στόουκ έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη και σύμφωνα με τους Άγγλους, έχει συμφωνήσει μαζί του. Ο Νιάνγκ βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στην Premier League και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η Μίλαν, η διοίκηση της οποίας θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον ποδοσφαιριστή της.

Τόσο η Στόουκ, όσο και η Γουέστ Μπρόμγουιτς, έχουν ξεκαθαρίσει πως ενδιαφέρονται σοβαρά για τον παίκτη. Η πρώτη έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω, προσεγγίζοντας τον παίκτη μέσω του μάνατζέρ του. Ο Ολυμπιακός μιλάει με τη διοίκηση της Μίλαν και ευελπιστεί να πείσει τους Μιλανέζους με την πρότασή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα