Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Κορακάκη

Με στόχο να προτρέψει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό, η Άννα Κορακάκη έκανε κατάθεση ψυχής, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, η Άννα Κορακάκη κάλεσε τη νέα γενιά, να γνωρίσει τον αθλητισμό, τονίζοντας πως πρόκειται για κάτι μαγικό.

“Σήμερα, είναι η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού. Το ενδιαφέρον και οι δεκάδες προσκλήσεις που έλαβα από σχολεία -από όλη την Ελλάδα- με συγκίνησαν πολύ. Αναχωρώ για Ιταλία, για τους αγώνες τελικού παγκοσμίων κυπέλλων, επομένως δεν κατάφερα να παρεβρεθώ σε κάποιο σχολείο”, ανέφερε στο μήνυμα της και συνέχισε:
“Θέλω μέσω αυτής της ανάρτησης, να πω σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφερα να γνωρίσω σήμερα, πως ο αθλητισμός είναι κάτι μαγικό. Και να πω και στους γονείς τους το ίδιο. Γιατί έχετε κι εσείς ευθύνη για την αθλητική παιδεία των παιδιών σας. Είναι ίσως από τα καλύτερα σχολεία και οι στιγμές που βιώνει κανείς είναι ανεκτίμητες, αξέχαστες ανεπανάληπτες και αναντικατάστατες. Είναι η αιτία για να βγουν στην επιφάνεια ολα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, των δυνάμεων που ίσως ποτέ δεν πίστευες ότι είχες.
Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία για να σας πω ότι ο αθλητισμός μόνο σου δίνει, μόνο σου προσφέρει. Είναι αγκαλιές με τον προπονητή σου, στις χαρές και τις λύπες, με τους συμπαίκτες σου, στις νίκες και τις ήττες, με μελλοντικούς φίλους με τους οποίους θα έχετε μοιραστεί τόσα και πάντα θα σας συνδέει κάτι κοινό. Ο αθλητισμός.
Προσωπικά, είναι τιμή μου που φέρω τον τίτλο της αθλήτριας και ευχαριστώ τον πατέρα μου που με μύησε στον αθλητικό κόσμο.
Ελπίζω αυτό το μικρό μήνυμα να άγγιξε έστω και στο ελάχιστο τους γονείς. Ελπίζω από αύριο να πηγαίνετε τα παιδιά σας στο γήπεδο, στο στάδιο, στο κολυμβητήριο, στο γυμναστήριο, οπουδήποτε. Σε όλα αυτά υπάρχει ο πλούτος”.

anna

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα