Η Τίγκρες «βρυχάται» κατά του Ολυμπιακού

Σε «γόρδιο δεσμό» έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα για τη μεγάλη και χρόνια αντιμαχία μεταξύ της Τίγκρες και του Ολυμπιακού και όχι για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται την πώληση του διεθνούς Μεξικανού επιθετικού στους Κολοράντο Ράπτορς, γεγονός που εξόργισε τον πρόεδρο της πρώην ομάδας του Πουλίδο, Τίγκρες, η οποία διεκδικεί χρήματα ή την επιστροφή του παίκτη, ενώ η FIFA δεν έχει εκδώσει ακόμα οριστική απόφαση.

Ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες εξέφρασε την οργή του για τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας:
«Δεν είναι καθόλου σωστό που ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πουλίδο στο MLS. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν. Ο Θεός τους κρίνει, η FIFA τους τιμωρεί. Αισθανόμαστε προσβεβλημένοι από αυτή την ενέργεια που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από μια μεταγραφή που δεν τους ανήκει.

Αν συμφωνήσουμε με την απόφαση τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αθλητικό της σκέλος, τότε ο Άλαν θα είναι ελεύθερος. Η FIFA θα πρέπει να αποφασίσει. Εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατό από τη μεριά μας ώστε ο Άλαν Πουλίδο να πάρει τη σωστή απόφαση, να αντιδράσει και να αρχίσει να περιβάλλεται από ανθρώπους σωστούς και με γνώση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα