Η Τζέσικα Άλμπα αγαπά τον εαυτό της και μας καλεί να κάνουμε το ίδιο

Αισίως τον επόμενο μήνα, η Τζέσικα Άλμπα γίνεται 35 ετών και ο χρόνος είναι ιδιαίτερα καλός μαζί της. Η ίδια δηλώνει πως τώρα νιώθει καλύτερα απ’ ότι ήταν 25 ετών και αποκαλύπτει πως πέρασε μία κρίση την τριετία μέχρι τα 27 της.

“Φυσικά πέρασα μια κρίση στα 25, 26 και 27. Δεν ξέρω, ήταν μια κρίση τριών ετών. Όλα μπήκαν στην θέση τους όταν έγινα 28 ετών και απέκτησαν νόημα», τονίζει η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ η οποία σαφώς και αναφέρεται στη γέννηση της κόρης της όταν ήταν 28 ετών.

«Η μεγάλη μου κόρη λατρεύει το τένις κι έτσι φοράει καθημερινά ρούχα του τένις και έχει κόψει και τα μαλλιά της για καλό σκοπό. Ήθελε πολύ να κουρευτεί. Με ρωτούσε κάθε μέρα επί δύο μήνες και τελικά την άφησα να το κάνει. Αλλά της είπα να τα αφήσει να μακρύνουν και μετά να τα δωρίσει. Είναι τόσο ευτυχισμένη τώρα».

Σε ερώτηση σχετικά με τα επικείμενα γενέθλια της και πως θα ήθελε να τα περάσει: «Όσο για το αν κάνει σχέδια για τα γενέθλια της, η Jessica Alba λέει: «Θα ήθελα να κάνουμε κάτι για το κέφι μας. Σκέφτομαι κάτι κοριτσίστικο με τις φίλες μου ή μια βραδιά παιχνιδιού στο σπίτι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα