Η τουαλέτα και οι… μπαζιμπουζούκοι!

Σοβαρά παράπονα από τη φιλοξενία της ΑΕΚ στο κυριακάτικο (19/2) μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, αλλά και από τις αποφάσεις του διαιτητή Μάνταλου εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

«Ας αρχίσουμε καλύτερα με την υποδοχή που είχαμε σήμερα εδώ από αυτούς που έρχονται στο Καραϊσκάκη και εκεί δεν γίνεται τίποτα. Το Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι και εδώ σήμερα πηγαίνανε τους διαιτητές, τον Δουρέκα και τους άλλους καροτσάκι. Μας είχαν στήσει ένα Σινικό Τείχος στα αποδυτήρια και δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε στην τουαλέτα. Όσα ζήσαμε εδώ σήμερα ήταν πρωτόγνωρα και εφιαλτικά. Είναι ντροπή όσα υποστήκαμε» δήλωσε ο παλαίμαχος γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε: «Ούτε από τους Μπαζιμπουζούκους δεν γίνονται όσα γίνονται εδώ σήμερα. Αρχίζει το ματς και βλέπω τον κ. Μάνταλο να μην σφυρίζει ούτε ένα φάουλ στον Φορτούνη, ενώ φόρτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού με κάρτες για φάουλ πολύ πιο ήπια από όσα μας έκαναν.

Εγώ τον κ. Μάνταλο δεν τον ήθελα με τίποτα, μας είχε σφυρίξει και στην Ξάνθη όπου μας έπαιζε 90-10. Δεν ήθελα ούτε τον Καλογερόπουλο, ούτε τον Σιδηροπουλο. Οι κύριοι που ήρθαν να κάνουν κουμάντο, οι κ.κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ξέρω τι κάνουν. Έχω φακέλους για όλους, τα έχω φυλαγμένα για άλλη ώρα, τα γράφω όλα τα ματς και τις διαιτησίες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα