Η Τσέλσι δίνει 36 εκατομμύρια για Ντιέγκο Κόστα!

Το ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει σημειώσει 23 γκολ στην Primera Division, καλύπτοντας ακόμα και το κενό της «μηχανής γκολ» που ακούει στο όνομα Ρανταμέλ Φαλκάο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή και την επόμενη βδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθοριστική κίνηση από τους «μπλε». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ντιέγκο Κόστα έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και να τον έχει ενημερώσει ότι τον προορίζει για τη θέση του βασικού φορ.

Ο Μουρίνιο θέλει να διαθέτει ένα επιθετικό τρίο πρώτης γραμμής και το γεγονός ότι τουλάχιστον δύο από τους Φερνάντο Τόρες, Σάμουελ Ετό και Ντεμπά Μπα θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Λονδίνου, καθιστά επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ισάριθμων και ισάξιων, αν όχι καλύτερων, λύσεων. Σύμφωνα με ένα σενάριο, στα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Ντιέγκο Κάρλος, ενδέχεται να συμπεριληφθεί και ο Φερνάντο Τόρες, για τον οποίο έχει εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ και ο ίδιος ο Ισπανός επιθετικός έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και να δουλέψει στο πλευρό του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα