Η Τσέλσι στρέφει την προσοχή της στον Βαράν!

Την προσοχή της στον Γάλλο αμυντικό, Ραφαέλ Βαράν στρέφει, πλέον, την προσοχή της η ομάδα της Τσέλσι, μετά το «ναυάγιο» που επήλθε στις διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Μιράντα.

Ο Ραφαέλ Βαράν δεν παραχωρείται επισήμως από τη «βασίλισσα», ωστόσο δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι για τη βασική ενδεκάδα, γεγονός που έχει προκαλέσει τη γέννηση διαφόρων σεναρίων. Σύμφωνα με αναφορές στην Ισπανία, ο Γάλλος έχει ζητήσει μεταγραφή, καθώς θέλει να παίζει περισσότερο και να μην μείνει πίσω στην εξέλιξή του.

Τις προηγούμενες μέρες είχε κινηθεί ζωηρά για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εμφανιζόταν να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και να διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της Ρεάλ. Ωστόσο το θέμα φαίνεται να έχει «παγώσει», διότι οι «μπέμπηδες» έχουν στραφεί στην περίπτωση του Βέλγου αμυντικού, Τόμας Βερμάελεν, τον οποίο επιθυμούν να αγοράσουν από την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο «παιχνίδι» για τον 22άχρονο Γάλλο στόπερ μπαίνει πλέον, δυνατά και Τσέλσι, καθώς δεν κατάφερε να κλείσει θετικά την περίπτωση του Μιράντα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκτιμά πολύ τον Βαράν, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στον πάγκο της «βασίλισσας». Η Τσέλσι δεν έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Λουίζ, τον οποίο παραχώρησε έναντι 50 εκατομμυρίων στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Πορτογάλος ήδη έχει έρθει σε επαφή με τον Γάλλο στόπερ, ενώ έγινε και η πρώτη κρούση των «μπλε» στους Μαδριλένους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα